Meike Jacobs

Ik geloof dat wanneer jij ontspannen momenten in je leven ervaart, je een diepere verbinding met jezelf kan hebben. En door die ontspannen en diepe ervaring, je een voller en bewuster leven kan leiden. Dit is een ultiem moment van Wellness.

 

Mijn missie is om meer Wellness te creëren. 

 

Ik ben Meike en ben al 20 jaar allround schoonheidsspecialiste en werkzaam in de schoonheidsbranche. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in het geven van verschillende massages, gezichtsbehandelingen en het creëren van een serene plek waardoor je tot ontspanning kan komen.

Mijn ervaring heeft me laten zien dat we allemaal baat hebben bij een moment van onthaasten en reflectie. Vanuit dat gevoel van rust en ontspanning kunnen we gaan bouwen aan meer Wellness in jouw leven. Dit kan per persoon variëren. Bijvoorbeeld door stressklachten te verzachten door Yin Yoga, meer rust en reflectie door meditatie of een stralende huid door professionele schoonheidsbehandelingen.

 

YUNITI en Yoga betekenen allebei eenheid.

YUNITI vanuit het Japans en Yoga vanuit het Sanskriet.

Wellness is een manier om tot eenheid te komen. De balans van je hart, lichaam en geest, maar ook in de verbinding met alles om je heen.

 

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen in mijn Yogastudio of schoonheidssalon.


Opleidingen:

Schoonheidsspecialiste 

- Voortgezette allround schoonheidsspecialiste

- Mindful Yin Yoga & Meditation teacher training (100uur) - Stillness in Yoga

Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga, meditatie, mindfulness, en de 5 elementen leer vanuit TCM (Traditional Chinese Medicine).

- Anatomy Yin Yoga teacher training deel 1 (RYT 100 uur) - Yogatreat

Verdiepende opleiding over de anatomische verschillen die we als mens hebben, en de impact die dit heeft op een veilige Yoga beoefening. 

- Advanced Yin Yoga & Meditation opleiding (70 uur) - Stillness in Yoga

In deze opleiding heb ik de verschillende energie lagen vanuit TCM geleerd. (The six level channel theory of Traditional Chinese Medicine) Verdiepende Yin Yoga poses, Yang flows en Chi Kungs. Hierdoor kunnen we Yin & Yang balanceren en alle lagen in ons systeem stimuleren en helen.

- Anatomy & Energetic Anatomy teacher training deel 2 (RYT 100 uur) - Yogatreat

Verdiepende anatomische opleiding zowel op fysiek als op energetisch niveau.