Over YUNITI

Yin Yoga bij YUNITI staat voor:

 

- Rustgevende Yoga lessen in een sfeervolle ruimte

- Inspiratie voor bewuster leven

- Verdieping en luchtigheid

- Persoonlijke en betrokken benadering

YUNITI en Yoga betekenen allebei eenheid. YUNITI vanuit het Japans en Yoga vanuit het Sanskriet.

Yoga is een manier om tot eenheid te komen.

De balans van je hart, lichaam en geest, maar ook in de verbinding met alles om je heen. 

 

Mijn lessen zijn een combinatie van Yin Yoga, mindfulness en wellness. Ik nodig je uit voor een holistische ervaring waarin je in kan ontspannen en je een bewust moment met jezelf hebt. 

 

Ik ben Meike en ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de wellness branche. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in het geven van verschillende massages, behandelingen en het creëren van een serene plek waardoor je tot ontspanning kan komen. Mijn ervaring in de wellness branche heeft me laten zien dat we allemaal baat hebben bij een moment van onthaasten en reflectie.

In mijn lessen integreer ik mijn ervaring als masseuse. Zachte aanraking en massage zorgt voor een diepere ontspanning en een verzachtende werking  tijdens het verblijven in een Yoga pose.

 

Opleidingen:

- Mindful Yin Yoga & Meditation teacher training (100uur)

Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga, meditatie, mindfulness, en de 5 elementen leer vanuit TCM (Traditional Chinese Medicine).

- Anatomy Yin Yoga teacher training (100 uur)

Verdiepende opleiding over de anatomische verschillen die we als mens hebben, en de impact die dit heeft op een veilige Yoga beoefening.

- Advanced Yin Yoga & Meditation 2a opleiding (70 uur)

In deze opleiding heb ik de verschillende energie lagen vanuit TCM geleerd. (The six level channel theory of Traditional Chinese Medicine) Verdiepende Yin Yoga poses, Yang flows en Chi Kungs. Hierdoor kunnen we Yin & Yang balanceren en alle lagen in ons systeem stimuleren en helen.

 

Naast mijn yin yoga lessen vanuit YUNITI heb ik een samenwerking met Mindfulness Centrum Heuvelrug. Wij verzorgen gecertificeerde Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) trainingen voor bedrijven en particulieren. Kijk voor meer informatie op onze op de website.

 

Graag verwelkom ik je bij mijn Yin Yogalessen. 

Namaste,

Meike

 

Uitleg van het logo:

Er zijn veel symbolische betekenissen van een boom.

  • Een boom staat voor de natuurlijke flow en cyclus van het leven en de natuur zoals in de 4 seizoenen, Dit is de leidraad van onze Yin Yogalessen. 
  • De boom heeft het symbool van de "Tree of life". Deze staat voor gronding, groei, wijsheid, bescherming, een nieuw begin, kracht en schoonheid.
  • In yoga wordt de ruggengraat gezien als de "Tree of life". Tijdens het beoefenen van Yoga willen we de ruggengraat flexibel en gezond houden.

Een cirkel staat symbool voor eenheid, verbondenheid en oneindigheid.

Uitleg van het olifantje:

Olifanten staan symbool voor geluk, geduld, betrouwbaarheid en bescherming. Daarnaast zijn olifanten mijn lievelingsdieren.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, lessen en events op Facebook en Google+.