YUNITI Wellness Studio by Meike


 

Wellness is inspiratie voor lichaam en geest.


In mijn behandelingen maak ik de combinatie van een super boost voor je huid door hoogwaardige producten en effectieve behandelingen en een ultiem moment van ontspanning, rust en comfort.

 

Ik geloof dat je het beste uit jezelf haalt als je goed voor jezelf zorgt. De verbinding van binnen en buiten is daarbij essentieel.

 

 

De drie kenwaarden van mijn behandelingen zijn:

- Aanraking. Met liefde, aandacht, interesse en verschillende wellness technieken zal ik je alles geven om je een heerlijke experience te laten ervaren.

- Personalisatie. Alle behandelingen worden naar jouw wens en behoefte aangepast, Hiervoor stellen we samen een Skin Wellness plan op.

- Educatie. Als huidcoach leer ik je graag hoe jij je huid het beste kan verzorgen.

Kijk hier naar mijn behandelingen en de prijslijst.

Ik werk met het hoogwaardige merk Dermalogica.

 

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met jouw huid, gebeurt er iets bijzonders.

Een mooie en gezonde huid krijgt een andere betekenis. Een behandeling in de salon krijgt een nieuwe dimensie.

 

 

Over Dermalogica:

Dermalogica combineert het beste uit de plantenwereld met de kennis en beste technieken uit het laboratorium. Voor alle huidcondities is er een passend product. Het is niet voor niets dat Dermalogica wereldwijd gekozen is tot de nummer 1 in professionele huidverzorging.

 

Verantwoorde schoonheid:

Dermalogica zorgt niet alleen voor jouw huid maar is zeer bewust van de wereld om ons heen. Dermalogica helpt meer dan 500 vrouwen in ontwikkelingslanden door mooie projecten in samenwerking. Ook maakt Dermalogica milieu bewuste keuzes, zo zijn bijvoorbeeld de verpakkingen biologisch afbreekbaar en de inkt op de verpakkingen van plantaardige basis. Dermalogica test niet op dieren en gebruikt geen dierlijke ingrediënten. Ik voel me zo dankbaar dat ik met een product werk die fantastische resultaten geeft voor jouw huid en ook zorgt voor de mooie wereld, mensen en dieren om ons heen.

 

Voor een huidboost van binnenuit heb ik heerlijke en effectieve beauty supplementen van Yummygums. Super krachtige vitamines in een lekker vegan frambozensnoepje.

 

Ik nodig je uit om een heerlijke behandeling te komen ervaren.

 

YUNITI is een Yoga Alliance gecertificeerde Yogastudio. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, lessen en events op Instagram, Facebook en Google+.