Mijn tweede Yin Yoga teacher training behaald !

Waarom deze opleiding?

We zijn allemaal verschillend en hebben daarom allemaal iets anders nodig. Dat klinkt logisch en dat is het eigenlijk ook. Waarom worden er dan zoveel yogalessen gegeven waarin iedereen dezelfde houding, op dezelfde manier beoefent?

 

8 maanden lang heb ik een anatomische Yin Yoga teacher training gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik me verdiept in de anatomische verschillen van mensen en welke effecten dit heeft op je Yoga practice. Wat voor de een een heerlijke houding is, is voor de ander een lijdensweg en zelfs gevaarlijk. Deze opleiding heb ik afgelopen weekend succesvol afgerond en ik ben daar heel trots op!

Mijn doel is om voor iedereen fijne en veilige Yin Yoga lessen aan te bieden. Doe je ook mee?

Herfst seizoen

Met Yin Yoga komen we meer in harmonie met de kwaliteiten van de seizoenen, de bijbehorende organen en elementen.

De herfst leert ons los te laten, de schoonheid daarvan in te zien en aandacht te geven aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. Verstilling en inkeer nemen meer ruimte in zodat je je dieper kan verbinden met wat jij wilt koesteren. Yin Yoga is een mooie manier om deze kwaliteit in jezelf te versterken, dieper en subtieler te voelen.

Doe je mee met de herfst sequence bij YUNITI?

 

Data" Herfst Sequence": Maandag 2 oktober, (dan ben ik twee weken op vakantie), 23 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november, 20 november, 27 november, 4 december, 11 december, 18 december 2017.

 

 

Lever en galblaas meridiaan ondersteunde tips

Gisteren gaf YUNITI een heerlijke Yin Yoga les ter ondersteuning van de galblaas meridiaan. De lente is het seizoen waarin de lever en galblaas meridiaan overheersen en is de perfecte tijd om deze organen en meridianen te stimuleren. De lente staat voor ontwaken, nieuwe ideeën en expansie. Wat zou jij doen als je vrij was, wat wil je de wereld brengen, wat is je droom, waar ligt je bezieling? 

Onze lever en galblaas meridiaan zorgen voor het reguleren van alle Chi flow (energie) in ons lichaam. Gebalanceerde emoties, empathie en gemoedelijkheid geven een sterke lever en galblaas energie weer. Ook creativiteit, het maken van beslissingen en het verwezenlijken van dromen horen hierbij. Je kan jezelf ondersteunen met de volgende wellness tips:

 

Ondersteun jezelf met de volgende tips:

  • Maak het geluid van SHHHHH
  • Start je dag met limoen water met honing (smaak zuurzoet)
  • Doe een detox kuur
  • Eet meer rauw en groen
  • Maak sappen van bieten, appels, limoen, wortels, komkommer
  • Meer voeding zoals asperges, artisjokken, groene thee, olijfolie, kokosolie, knoflook, bloemkool, broccoli, waterkers, kool en rabarber 
  • Vermijd alcohol
  • Neem een natural dag zonder cosmetica, make-up, en schoonmaakmiddelen
  • Beweeg iedere dag en zet electronica uit. dit verergert leverenergie stagnatie

 

Heb je last van gevoelens van irritatie en boosheid, bereik je je doel niet of zit je vast in je creativiteit, dan kan het zijn dat je lever en galblaasmeridiaan een boost kunnen gebruiken.

Eindelijk is het zover!

Eindelijk was het moment er dan echt!

Gisteren zijn we gestart op de nieuwe lokatie. Een prachtige plek midden in de natuur op Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. We zijn dit blok gestart met een heerlijk ontspannen sequence die in het teken stond van dankbaarheid. En dankbaar ben ik, voor iedereen die me heeft gesteund in het proces naar dit moment toe! Op naar vele heerlijke Yin lessen op deze bijzondere plek. Liefs Meike

Detox thee recept

Heerlijke zelfgemaakte gember thee. Na een intensieve detox yoga les is deze thee lekker verwarmend voor je lichaam en stimuleert de ontgifting.

Ingrediënten:

- Verse gember geschild en in stukjes 

- Kaneel

- Zwarte peper

- Honing

Openingstijden wellness studio:

Het boeken van een behandeling is uitsluitend op afspraak 

Dinsdag: 10:00-21:00

Woensdag: 10:00-21:00

Vrijdag: 10:00-17:00

 

Openingstijden Yoga:

Op dit moment worden er helaas geen Yogalessen aangeboden wegens de Corona crisis.

 

Mail: yunitiyoga@hotmail.com

Telefoon: 0648182478

YUNITI is een Yoga Alliance gecertificeerde Yogastudio. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, lessen en events op Instagram, Facebook en Google+.