Mijn tweede Yin Yoga teacher training behaald !

Waarom deze opleiding?

We zijn allemaal verschillend en hebben daarom allemaal iets anders nodig. Dat klinkt logisch en dat is het eigenlijk ook. Waarom worden er dan zoveel yogalessen gegeven waarin iedereen dezelfde houding, op dezelfde manier beoefent?

 

8 maanden lang heb ik een anatomische Yin Yoga teacher training gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik me verdiept in de anatomische verschillen van mensen en welke effecten dit heeft op je Yoga practice. Wat voor de een een heerlijke houding is, is voor de ander een lijdensweg en zelfs gevaarlijk. Deze opleiding heb ik afgelopen weekend succesvol afgerond en ik ben daar heel trots op!

Mijn doel is om voor iedereen fijne en veilige Yin Yoga lessen aan te bieden. Doe je ook mee?

Openingstijden wellness studio:

Het boeken van een behandeling is uitsluitend op afspraak 

Dinsdag: 10:00-21:00

Woensdag: 10:00-21:00

Vrijdag: 10:00-17:00

 

Openingstijden Yoga:

Op dit moment worden er helaas geen Yogalessen aangeboden wegens de Corona crisis.

 

Mail: yunitiyoga@hotmail.com

Telefoon: 0648182478

YUNITI is een Yoga Alliance gecertificeerde Yogastudio. 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, lessen en events op Instagram, Facebook en Google+.